Conferencia de ESTONOESUNSOLAR hoy en el COAC · a las 19.00 horas
* A barceloneses y alrededores hoy conferencia escondida porque yo no la he visto anunciada en ningún lugar en el COAC (Plaza de la catedral · Barcelona) de Grávalos Di Monte Arquitectos y a la que recomiendo asistir.

http://losvaciosurbanos.blogspot.com/2011/03/esnoes-un-solar-la-arquitectura-de-la.html

Yo allí estaré....

Dilluns 28 de març: primera sessió de l’Espai Política/Activisme al COAC


Patrizia Di Monte i Ignacio Grávalos, impulsors del projecte Estonoesunsolar, obren l'Espai Política/Activisme del COAC, dins el programa Dilluns de Cultura, amb una conferència titulada Espacios que dicen no que es desenvoluparà a la sala d’actes de plaça Nova el 28 de març a les 19 hores.

L’objectiu inicial del programa estonoesunsolar era l’elaboració d’un Pla d’Ocupació en que s’havia d’implicar 50 treballadors aturats de llarga durada per a la neteja dels solars del casc històric de Saragossa. Partint d’aquesta premissa, es va plantejar la possibilitat d’elaborar una sèrie de propostes què, més enllà d’acomplir estrictament els objectius, permetés l’ocupació transitòria de solars del casco històric oferint una sèrie d’usos, de caràcter temporal, perquè aquests espais foren totalment utilitzables.

L'Espai Política/Activisme forma part del nou format que han adoptat les activitats culturals que genera el COAC, que inclou altres tres espais temàtics, el de Territori, Arquitectura i Audiovisual, i que se centren en l'organització de conferències, taules rodones o projeccions comentades de films.


+INFO: http://www.e-coac.com/prensa/e-coac_noticies/noticies8+.asp?Id=639
http://gravalosdimonte.wordpress.com/2011/03/28/estonoesunsolar-en-el-colegio-oficial-de-arquitecos-de-cataluna/


2 comentarios:

  1. Es una penita muy grande que nos pille tan lejos, nos encantaría ir...nos gusta mucho el trabajo de esto no es un solar!

    ResponderEliminar
  2. seguro que en cuatro días teneis a grávalosdimonte corriendo por allí.... ayer intenté averiguar de que pozo secreto extraen los poderes para su hiperactividad pero ni mu...*

    la verdad es que bonita conferencia, gran proyecto y como se suele decir pero no por ello menos cierto, mejores personas.

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.