I SEMINARI BIENNAL PAISATGE I FOTOGRAFIA · 19/20 OCTUBRE (Girona) · Organitza Observatori del Paisatge


foto Ignasi López y Carlos Albala





Pues empezaré con un ... 

no saben ustedes la ilusión que me hace el haber sido invitada a ejercer de moderadora de la mesa redonda que se llevará a cabo el próximo 20 de octubre en el marco del seminario de Paisatge i Fotografia organizado por el Observatori del Paisatge.

Ala, ya lo he soltado.

Muchos ya saben de mi Santa Devoción por el Observatori y el que hasta ahora era su director, Joan Nogué así que feliz me encuentro de poder pisar la palestra.

Gràcies Pere Sala i un olé.

Titulada ha sido la mesa redonda como ""TRAS EL ENCUADRE: charla con fotógrafos contemporáneos sobre el paisaje más allá de la fotografía" y me acompañarán los fotógrafos Adrià Goula, Albert Carreras, Borja Ballbé, Carma Casulà, Ignasi López, Jordi Bas, Rafael López-Monné i Roger Serrat-Calvó.


Ahí dejo mi yo yo yo. Perdón.


No se pierdan el PROGRAMA.

Aqui un corta y pega del que se explica para presentarlo....
Inscripciones más abajo.
A mi, me parece un "hay que ir" seguro.


Des dels inicis de la invenció de la fotografia aquesta va tenir un paper principal com a eina per descriure els territoris i els seus paisatges. La fotografia, a diferència de la literatura i les representacions pictòriques, assegurava la presència real de l’autor in situ i la representació fidel de la realitat. Tot i la relativament curta història, aquelles primeres fotos i les actuals són una enorme font documental que permeten conèixer els paisatges i la seva evolució. Avui dia la fotografia és plenament present a la nostra vida diària, tots som fotògrafs i tenim accés a imatges d’arreu del món. En la primera edició del seminari biennal Paisatge i Imatge s’analitzarà el paper de la fotografia com a eina per interpretar i gestionar el paisatge des d’una perspectiva interdisciplinària i internacional.









INSCRIPCIONES


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.